Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/02/2021 18:06 - Jumping

Déjà Vu voor Andres en Koen Vereecke!

Wie vanmiddag de uitslag van de Longines Rankingproef van Oliva bekeek moet waarschijnlijk een tweede keer hebben moeten kijken om te zien of hij/zij wel in de goede week aan het kijken was. Van de top 4 van het klassement was namelijk enkel de winnaar anders. Terwijl het vorige week de Fransman Julien Epaillard was die met de overwinning ging lopen was het ditmaal zijn landgenoot Harold Boisset die de concurrentie achter zich wist te houden. Hij stuurde de 14-jarige T’Obetty du Domaine (Kashmir Van Schuttershof) naar de meet in 66.63 seconden.

 

De rest van de top 4 van het klassement was identiek met die van vorige week donderdag en dus behoorden zowel Andres als Koen Vereecke opnieuw tot die top 4. Andres wist opnieuw de 3de plaats voor zijn rekening te nemen met de 12-jarige Diadarco Van Evendael Z (Diamant de Semilly). Hij kruiste de meet in 69.02 seconden en daarmee had hij net geen volle seconde voorsprong op zijn vader Koen. Die strandde met de 11-jarige Donna Vd Windeweg Z (Diamant de Semilly) opnieuw net naast het podium na een finishtijd van 70.00 seconden.

 

Als de top 4 hetzelfde was als die van vorige week wil dat zeggen dat de 2de plaats opnieuw voor de Colombiaan Dayro Arroyave was. Die zat in het zadel van de 10-jarige Baccarat Fontaine (Mylord Carthago) en samen kruisten ze de meet in 67.79 seconden. Voor ons land was er verder nog een 12de plaats voor Hermes de St Anne Z (Hoegie Van T Bergske).

 

TAGS   |   ANDRES VEREECKE   |   DAYRO ARROYAVE   |   HAROLD BOISSET   |   KOEN VEREECKE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions