Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/02/2021 17:26 - Jumping

Jérôme Guery strandt nu naast het podium!

Onze landgenoot Jérôme Guery blijft het mooie weer maken op de Sunshine Tour van het Spaanse Vejer de la Frontera. Vanmorgen wist hij zich al tweemaal in de prijzen te rijden in twee verschillende 1.45m rubrieken en ook vanmiddag in de 1.50m hoofdrubriek wist hij een hoofdrol voor zijn rekening te nemen. Guery rekende hier op de 13-jarige Grupo Prom Diego (Verdi) en wist beslag te leggen op de 4de plaats nadat hij in deze speedclass een tijd van 68.68 seconden op het scorebord wist te brengen.

 

De overwinning ging opnieuw naar de Duitser David Will, die vorige week tijdens de openingsweek ook al sterk voor de dag kwam. Will zadelde de 15-jarige Forest Gump 29 (Forsyth) en was alles en iedereen achter zich te houden met een overtuigende finishtijd van 64.88 seconden. De Ier Michael G Duffy volgde Will op de 2de plaats. Hij was vergezeld van de 9-jarige MY Way B. & V. (Emerald Van ’t Ruytershof), die hij aan de meet wist te brengen in 67.90 seconden. De 3de plaats tenslotte was voor de Turkse ruiter Derin Demrisoy met de inmiddels 18-jarige Dadjak ter Puttenen (Toulon). Hij zette in deze hoofdrubriek de klok stil op 68.00 seconden.

 

Verder werd Gudrun Patteet nog 6de met Sea Coast Pebbles Z (Picasso Z), Dominique Hendirckx 20ste met Kannabis van de Bucxtale (Contact van de Heffinck) en Jérôme Guery 21se met Grupo Prom Milton (Mylord Carthago).

 

TAGS   |   DAVID WILL   |   DERIN DEMIRSOY   |   JEROME GUERY   |   MICHAEL G DUFFY

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions