Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/02/2021 17:03 - Jumping

Anthony Wellens grijpt naast overwinning…

Anthony Wellens heeft vanmiddag opnieuw voor een mooie prestatie gezorgd op de CES Valencia Tour in Spanje! In de 1.40m rubriek van de CSI2* competitie wist hij zich naar een 2de plaats te rijden met de 9-jarige Danger Civil vh Lindenhof Z (Diamant de Semilly). Wellens, die zich de voorbije weken al meerdere malen in de prijzen wist te rijden, klokte in de 2de fase af in 30.96 seconden en daarmee kwam hij net tekort voor een overwinning.

 

Het was de Zweedse ruiter Fredrik Spetz die de prestatie van Wellens nog wist te overtreffen. Spetz stuurde de 10-jarie Great Kenney (Mylord Carthago) naar de finish in 30.18 seconden en mocht zo de hoofdprijs in ontvangst nemen. De 3de plaats was voor de Braziliaan Rodrigo Bass met de 8-jarige Hurlevent DB (Copin van de Broy). Hij had er 31.54 seconden voor nodig om zijn 2de fase tot een goede einde te brengen.

 

Benny Naessens werd verder nog 6de met Nacco Blue Dnl (Chacco Blue) terwijl Simon Morssinkhof zowel de 15de als de 16de plaats voor zijn rekening wist te nemen. Hiervoor rekende hij op Vivolta de Gree (Diamant de Semilly) en Emilia Hh Z (Emerald Van ’t Ruytershof).  

 

TAGS   |   ANTHONY WELLENS   |   FREDRIK SPETZ   |   RODRIGO BASS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions