Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/02/2021 16:46 - Jumping

Dubbelslag voor Charlotte Philippe in Lier!

Nadat ze gisteren tijdens de openingsdag al de 1.40m rubriek wist te winnen was het vanmiddag in het Azelhof in Lier opnieuw raak voor onze landgenote Charlotte Philippe en haar 9-jarige merrie Godiva S (Andiamo Z)! In de 1.35m rubriek snelde Philippe met het fokproduct van Albert Peffer naar een finishtijd van 58.32 seconden en daarmee mocht ze dus opnieuw bovenaan het podium plaatsnemen.

 

Vervolgens bleef ook de 2de plaats in eigen land en daarvoor zorgde Cyril Cools met de 9-jarige Tinka’s Fee Sauveniere Z (Tinka’s Boy). Cools, die zich ook al enkele keren in de prijzen wist te rijden in de rubrieken voor de jonge paarden, kruiste de meet in 58.81 seconden en daarmee kwam hij net geen halve seconde tekort om de overwinning op te eisen. De 3de plaats ging naar onze Noorderburen met de Willem Verdonk. Die was vergezeld van de 10-jarige Gintura (VDL Zirocco Blue), die hij naar de meet stuurde in 59.78 seconden.

 

Verder was er ook nog een 4de plaats voor Thierry Goffinet met Conthacheblue (Conthargos), een 7de plaats voor Vic De Plecker met Wetric Van Beek (Great Pleasure), een 9de plaats voor Joy Demuynck met Urbin Manciais (Kashmir Van Schuttershof), een 10de plaats voor Tatiana Troiani met Cash Flow III (Calato), een 14de plaats voor Jan Van Dyck met Mystic River (Der Senaat 111), een 17de plaats voor Paris Vandousselaere met Kaprice VD Bisschop (Berlin), een 19de en een 20ste plaats voor Camille Demolie met enerzijds A Capela De La Violle (Lux Z) en anderzijds Chin Chesta (Chin Champ) en tenslotte  21ste plaats voor Ugo Berrittella met Nopik V/D Munte (Rock’N Roll Semilly).

 

TAGS   |   CHARLOTTE PHILIPPE   |   CYRIL COOLS   |   THIERRY GOFFINET   |   WILLEM VERDONK

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions