Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/02/2021 16:07 - Jumping

Nieuwe overwinning voor Andres Vereecke!

Onze landgenoot Andres Vereecke heeft vanmiddag opnieuw een overwinning geboekt op de Mediterranean Equestrian Tour van het Spaanse Oliva Nova. In de Gold 1.40m rubriek was hij vanmiddag de beste met de 13-jarige BWP’er In The Mood, een dochter van Winningmood Van de Arenberg uit de fokkerij van Peter Jambon. Vereecke wist in deze rubriek rechtstreeks op tijd de klok te stoppen op 56.68 seconden en zo een nieuwe overwinning op zijn palmares te schrijven.

 

De 2de plaats ging naar Italië en daarvoor zorgde Francesco Turturiello met de 11-jarige Diraba (Diarado). Turturiello deed een aardige poging, maar kwam met zijn tijd van 57.62 seconden toch een kleine seconde tekort op Vereecke van de troon te stoten. De Fransman Nicolas Delmotte volgde Turturiello op de 3de plaats. Hij kruiste de meet in 57.68 seconden en rekende daarvoor op de 9-jarige Citadin du Chatellier (l’Arc de Triomphe Bois Margot).

 

Verder was er voor ons land nog een 8ste plaats voor Emilie Conter met Clochard (Kashmir Van Schuttershof), een 16de plaats voor Koen Vereecke met Massimo Van d’Abdijhoeve (Bamako de Muze) en een 17de plaats voor Virginie Thonon met Griet (Bugatti VDL).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions