Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/02/2021 13:06 - Jumping

Jérôme Guery opnieuw in de prijzen in Vejer!

Onze landgenoot Jérôme Guery in opnieuw goed begonnen aan zijn nieuwe week op de Sunshine Tour in het Spaanse Vejer de la Frontera. In de rubrieken die deze voormiddag op het programma stonden wist hij zich opnieuw 2 keer in de prijzen te rijden.

 

In de 1.45m hoge Big Tour B, waar vanmorgen om 09.00u mee begonnen werd, wist Guery zich opnieuw te verzekeren van een plaatsje op het podium. Daarvoor rekende hij op de 13-jarige ruin Tango (Cooper van de Heffinck). Guery snelde in de 2de fase naar een finishtijd van 38.34 seconden en legde zo beslag op de 3de plaats in het klassement.

 

De winst was hier voor de Fransman Olivier Perreau met de 12-jarige GL Events Dolce Deceuninck (Cartier van de Heffinck). Perreau kruiste de meet in 36.55 seconden en had zo ruim een halve seconde voorsprong op de concurrentie. Verder wist ook de Duitser Gerrit Nieberg de prestatie van Guery nog te overtreffen. Hij stuurde de 14-jarige Chactus (Chacco Blue) naar de meet in 37.16 seconden wat hem dus een 2de plaats opleverde.

 

In de eveneens 1.45m hoge Medium Tour C was Guery dan weer goed voor de 5de plaats in het klassement. Ditmaal zadelde hij de 9-jarige Eldorado WP Z (Eldorado van de Zeshoek), die hij in deze speedclass naar de meet stuurde in 57.17 seconden.

 

Gerrit Nieberg wist hier de overwinning op te eisen met de 11-jarige Baynounah FBH (Numero Uno). Nieberg zette de klok stil op 54.70 seconden en begon zo uitstekend aan deze nieuwe week. De Spanjaard Alvaro Gonzalez De Zarate volgde Nieberg op de 2de plaats. Hij kwam over de meet 55.75 seconden en rekende daarvoor op de 10-jarige Aragon la Garette Z (Air Jordan). De 3de plaats tenslotte was voor de Fransman Axel Van Colen met de eveneens 10-jarige Be Mine D’Authuit (Quaprice Bois Margot). Zij hadden er 56.82 seconden voor nodig om hun parcours tot een goede einde te brengen.

 

Verderop in het klassement was er nog een 17de plaats voor Aiko Paridaen met Hilfiger Van T Ameldonk Z (Horion de Libersart) en een 20ste plaats voor Castor VH Molenhof Z (Catoki).  

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions