Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/02/2021 09:48 - Jumping

Bunoit Moeskops wint hoofdrubriek in Lier!

De openingsdag van het internationale concours in Lier werd gisterenavond afgesloten met de 1.45m hoofdrubriek. Ook hier klonk de Brabançonne en daarvoor zorgde Bunoit Moeskops met zijn 11-jarige schimmelruin Kiarado (Diarado). Moeskops, die al meermaals de prijzen wist te halen tijdens deze eerste weken van het jaar, snelde in deze speedclass naar een finishtijd van 61.32 seconden en zorgde zo meteen voor de vierde Belgische overwinning op rij.

 

De 2de plaats was voor de Duitser Tom Sanders, die de 14-jarige Colarde E (Chacco Blue) onder het zadel had. Hij wist de klok te stoppen op 63.92 seconden en wist het zo net iets sneller te doen dan de Zweedse Stella Röhlcke. Die zat in het zadel van de 13-jarige Delina (Verdi TN) en vervolledigde het podium op de 3de plaats na een finishtijd van 64.20 seconden.

 

Verder kwam ook Camille Demolie sterk voor de dag tijdens deze hoofdrubriek van de dag. Met haar Chin Chesta (Chin Champ) werd ze 4de terwijl ze met Chica Fino (Calido I) de 5de plaats voor haar rekening wist te nemen. Charlotte Philippe werd nog 7de met Cacharel de Amoranda Z (Corlensky G), Ann-Sophie De Reviere 9de met Jade Van het Groene Dag (Nabab de Rêve), Dirk Demeersman 11de met G’Majo Van De Caloo Meerschen (Ugano Sitte), Katrien Nijs 14de met Lou Lou D Avifauna (Bamako de Muze) en Jan Van Dyck 18de met Jagante (Toulon).

 

TAGS   |   BUNOIT MOESKOPS   |   CAMILLE DEMOLIE   |   STELLA RöHLCKE   |   TOM SANDERS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions