Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/02/2021 08:45 - Jumping

Charlotte Philippe leidt Belgisch podium!

Net als vorige week wordt er ook deze week internationaal gesprongen bij de familie Hazebroek in het Azelhof in Lier. Daar startte men gisterenmidddag al met de eerste rubrieken en de 1.40m openingsrubriek van de CSI2* competitie leverde ook meteen een Belgische winnaar op! Al moeten we in dit geval zeggen ‘winnares’, want het was amazone Charlotte Philippe die alle concurrentie achter zich wist te houden. Philippe rekende op de 9-jarige merrie Godiva S (Andiamo Z) en met haar tijd van 56.60 seconden stond ze op kom van een integraal Belgisch podium.

 

Op de 2de plaats kregen we Pieter Kenis met de 10-jarige Dincanto Di Villagana (Canturo). Kenis, die zich de afgelopen weken al meermaals wist te klasseren, kruiste de meet in 59.67 seconden en moest zo duidelijk zijn meerdere erkennen in de Charlotte Philippe. Joris Vergauwen vervolledigde dat Belgische podium op de 3de plaats. Hij zat in het zadel van de 8-jarige Nirvana de la Pomme (Elvis Ter Putte) die hij naar de meet stuurde in 60.00 seconden.

 

Verder was er nog een 5de plaats voor Tristan Guisson met Naturelle Vh Legitahof Z (Nabab de Rêve), een 6de plaats voor Aurelia Guisson met No Limit Vh Legitahof Z (Nabab de Rêve), een 10de plaats voor Bart Bomere met History Van ’t Ameldonk Z (Horion de Libersart), een 13de plaats voor Joy Demuynck met Manhattan Van ’t Leeuwerikenhof (Emereald Van ’t Ruytershof), een 14de plaats voor Frédéric Vernaet met Beijing Z (Bamako de Muze), een 16de plaats voor Camille Demolie met Kalinka Van ’t Heike (Goldfever Van ’t Heike), een 17de plaats voor Niels Fockaert met Lady Z (Landor S), een 18de plaats voor Paris Vandousselaere met Joske F (Tornedo FCS), een 19de plaats voor Dirk Demeersman met Corvette Van ’t Koningshof Z (Clarissimo Z) en een 22ste plaats voor Toon Maes met Bala De Rima (Conrad de Hus).

 

TAGS   |   CHARLOTTE PHILIPPE   |   JORIS VERGAUWEN   |   PIETER KENIS   |   TRISTAN GUISSON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions