Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/02/2021 08:16 - Jumping

Maxime Harmegnies 5de in CSI2* GP van Lier!

Op het internationale concours van het Azelhof in Lier werd de week gisterennamiddag afgesloten met de CSI2* GP. 10 combinaties wisten zich daarin te plaatsen voor de barrage nadat ze in de basisomloop de 0 op het scorebord wisten te houden. Een van hen was onze landgenoot Maxime Harmegnies, die sinds enkele weken rijdt voor de stal van Haras de Laubry. Harmegnies zadelde de 10-jarige Fabius de Laubry en wist op de 5de plaats voor de beste Belgische prestatie te zorgen. Hij zette in 41.07 seconden de tweede snelste tijd neer, maar kreeg in de haast ook een springfout aangerekend.

 

De winst was weggelegd voor de Duitser Guido Junior Klatte. Die had de 14-jarige Qinghai (Quidam de Rêvel) gezadeld en wist met zijn tijd van 38.28 seconden overtuigend alles en iedereen achter zich te houden. De Braziliaan Thiago Ribas Da Costa was goed voor de 2de plaats in het klassement. Hij rekende opnieuw op zijn 11-jarige merrie Kassandra Van ’t Heike (Epleaser Van ’t Heike), maar moest met zijn tijd van 41.13 seconden duidelijk zijn meerdere erkennen in Klatte. Na zijn 2de plaats was van zaterdagavond was er nu een 3de plaats voor de Nederlander Bart Bles. Vergezeld van de 11-jarige Fernando- H (Calvino Z) kruiste hij de eindmeet in 41.85 seconden.

 

Verder was er nog een 8ste plaats voor Niels Fockaert met Fokker 50 (Andiamo Z), een 10de plaats voor Max Sebrechts met Cristel (Diamant de Semilly), een 11de plaats voor Gilles Dunon met Fou de Toi VD Keihoeve (Toulon) en een 13de plaats voor Constant van Paesschen met Isidoor van de Helle (Canturo).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions