Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/02/2021 16:32 - Jumping

Emilie Conter 3de in CSI2* GP van Oliva!

In het Spaanse Oliva werd een de eerste week van een nieuwe Mediterranean Equestrian Tour zonet afgesloten met de CSI2* GP. Van de 58 combinaties die aan de start verschenen wisten er 10 de basisomloop zonder kleerscheuren door te komen en zich zo te plaatsen voor de barrage, waaronder ook 4 Belgische combinaties.

 

Een van die 4 Belgische combinaties was Stephex-amazone Emilie Conter, die vrijdagmorgen in Oliva ook al een rubriek wist te winnen. De jongste dochter van Stephan Conter rekende voor de Grote Prijs op de 14-jarige merrie Catokia 2 (Catoki) en verzekerde zich van de 3de plaats nadat ze in de barrage opnieuw foutloos bleef en dit in een tijd van 38.52 seconden.

 

Het was opnieuw de snelle Fransman Julien Epaillard die hier met de overwinning ging lopen. In het zadel van de 11-jarige Kosmo Van Hof Ter Boone (Arko III) finishte hij in 35.55 seconden en daarmee had hij net geen volle seconde voorsprong op zijn eerste achtervolger. Die eer viel dan weer te beurt aan zijn landgenoot Harold Boisset, die met de 13-jarige Divine de La Roque (For Hero) de eindmeet wist te halen in 36.50 seconden.

 

Verder werd Lieven Devos nog 5de met Inca’s Big Thin (Beaulieu’s Think Big), Thibault Philippaerts 9de met Laurier (VDL Zirocco Blue), Vincent Lambrecht 10de met Exxon Hedonist Ogano Sitte) en Rik Hemeryck 12de met Morfine de Muze (Nabab de Rêve).

 

TAGS   |   EMILIE CONTER   |   HAROLD BOISSET   |   JULIEN EPAILLARD   |   LIEVEN DEVOS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions