Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/02/2021 14:50 - Jumping

Elisa Strubbe grijpt naast winst in Oliva…

Op de Mediterranean Equestrian Tour van het Spaanse Oliva is onze landgenote Elisa Strubbe er zojuist net niet in geslaagd om de Gold 1.40m rubriek op haar naam te schrijven. De West-Vlaamse amazone was vergezeld van de 10-jarige ruin Thijssen Sr Z (Tyson) en strandde op de 2de plaats nadat ze de in de 2de fase de klok wist te stoppen op 26.91 seconden.

 

De overwinning moest ze laten aan de Fransman Julien Anquetin, die de voorbije dagen al meerdere proeven wist te winnen. In het zadel van de 12-jarige Joe Van Terbeke (Cooper van de Heffinck) doorkruiste hij de eindmeet in 24.54 seconden en daarmee wist hij alles en iedereen achter zich te houden. En ook de 3de plaats was voor Frankrijk met Nicolas Delmotte en de 9-jarige Citadin du Chatellier (l’Arc de Triomphe Bois Margot). Hij wist de finish te halen in 27.15 seconden en verzekerde zich daarmee dus ook van een plaatsje op het podium.

 

Verderop in het klassement was er nog een 11de plaats voor Koen Vereecke met Kasanova de la Pomme (Bamako de Muze) en een 15de plaats voor Vincent Lambrecht met Catwalk Harry (Verdi TN). 

 

TAGS   |   ELISA STRUBBE   |   JULIEN ANQUETIN   |   NICOLAS DELMOTTE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions