Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/02/2021 13:49 - Jumping

Guery snelt naar winst op de Sunshine Tour!

De Belgische delegatie blijft overwinningen verzamelen op de Sunshine Tour van het Spaanse Vejer de la Frontera! Nadat het de voorbije 2 dagen Gudrun Patteet was die voor de overwinningen wist te zorgen was het vanmorgen de beurt aan Jérôme Guery om bovenaan het podium plaats te nemen. In de 1.50m hoge Medium Tour C was hij namelijk de beste met de 10-jarige Grupo Prom Milton (Mylord Carthago). In een barrage waarvoor zich 15 combinaties wisten te plaatsen finishten Guery en Grupo Prom Milton in 33.92 seconden en daarmee klonk dus opnieuw het Belgische volkslied.

 

Maar ook de 2de plaats was voor ons land en daarvoor zorgde gewezen Belgisch Kampioen Dominique Hendrickx. In het zadel van de 11-jarige Floris TN (Quality Time) kruist hij de meet in 34.57 seconden en daarmee kwam hij dus ruim een halve seconde tekort om Guery te bedreigen. De snelle Duitser Richard Vogel was ditmaal goed voor de 3de plaats in het klassement. Hij rekende op de 11-jarige Alentejo (Nartago) en samen kruisten ze de meet in 34.60 seconden.

 

TAGS   |   DOMINIQUE HENDRICKX   |   JEROME GUERY   |   RICHARD VOGEL

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions