Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/02/2021 13:13 - Jumping

Shane Sweetnam wint de CSI5* GP op het WEF!

Op het Winter Equestrian Festival van Wellington in Florida was het gisterenavond GP-time! Van de 40 combinaties die aan de start verschenen van deze CSI5* GP wist er 9 de basisomloop zonder kleerscheuren door te komen en zo een ticket voor de barrage te bemachtigen. Daarin was het de Ierse ruiter Shane Sweetnam die de overwinning wist veiling te stellen met de 12-jarige schimmelruin Alejandro (GDN Acorado’s Ass). Sweetnam stopte in de barrage de klok op 37.034 seconden en wist daarmee de concurrentie achter zich te laten.

 

De 2de plaats ging naar regerend Europees Kampioen Martin Fuchs. Die had zijn kampioenenpaard Clooney 51 (Cornet Obolensky) gezadeld, maar deed er in 37.0163 seconden net iets langer over dan Sweetnam voor zijn barragerit af te leggen. De Amerikaan Devin Ryan wist dan weer de 3de plaats voor zijn rekening te nemen. Hij stuurde de 12-jarige Eddie Blue (VDL Zirocco Blue) naar de meet in 38.748 seconden.

 

Beezie Madden met Garant (Warrant) en Jessica Springsteen met Don Juan van de Donkhoeve (Bamako de Muze) vervolledigden de top 5 van het klassement.

 

TAGS   |   DEVIN RYAN   |   MARTIN FUCHS   |   SHANE SWEETNAM

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions