Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/02/2021 11:04 - Jumping

Dubbelslag voor Gilles Thomas in het Azelhof

Gilles Thomas was gisteren met voorsprong de beste Belg tijdens het internationale concours van het Azelhof in Lier! Nadat hij gisterenmorgen de dag al startte met winst in de 1.35m ochtendrubriek schreef hij gisterennamiddag ook nog de 1.40m hoofdrubriek van de CSI2* competitie bij op zijn palmares. Thomas rekende daarvoor op de 9-jarige hengst Feromas Van Beek Z (Fantomas de Muze). Het duo snelde in een 12-koppige barrage naar de meet in 36.21 seconden en zorgde zo nog maar eens voor een Belgische overwinning.

 

De 2de plaats ging naar onze Noorderburen met Bart Bles en de 12-jarige ruin Expert (Otangelo). Ook Bles bleef netjes foutloos, maar hij had er 37.17 seconden voor nodig om zijn barragerit tot een goede einde te brengen. De Brit James Wilson was de 3de die het podium wist te halen. Hij stopte de klok op 38.42 seconden en rekende daarvoor op de 9-jarige Heavens Fire (Spartacus TN).

 

Verder werd Gilles Dunon nog 4de met Donna Casalla de Poteau (Casall), Camille Demolie 5de met Chin Chesta (Chin Champ), Jeroen Appelen 9de met Grappeloup van het Reenhof (Larino) en Thierry Goffinet 12de met Sir Max 3 (Sandro Boy).

 

TAGS   |   BART BLES   |   GILLES THOMAS   |   JAMES WILSON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions