Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/02/2021 18:03 - Jumping

Opnieuw winst voor Gudrun Patteet in Vejer!

Onze landgenote Gudrun Patteet blijft het mooie weer maken op de Sunshine Tour van het Spaanse Vejer de la Frontera! Voor de tweede dag op rij wist ze er vanmiddag de hoofdrubriek van de dag op haar naam te schrijven. In deze 1.45m hoge Big Tour B kwam Patteet aan de start met haar 15-jarige Sea Coast Pebbles Z (Picasso Z) en was ze een van de 12 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage na een foutloze basisomloop. Daarin wist ze dus opnieuw alles en iedereen achter zich te houden nadat ze de klok wist te stoppen op 34.36 seconden.

 

De 2de plaats ging naar de Nederlander Henk Van De Pol, ook een trouwe deelnemer van de Sunshine Tour. Hij was vergezeld van de 14-jarige Cash Sent (Verdi TN), maar kwam met zijn tijd van 34.57 seconden net tekort om Patteet de bedreigen. Zijn landgenoot Vincent Voorn wist dan weer de 3de plaats voor zijn rekening te nemen. Hij kwam over de eindmeet in 34.72 seconden en rekende daarvoor dan weer op de 12-jarige Explosion (Applaus).

 

Verder was naast Gudrun Patteet ook Wilm Vermeir een van de barragisten. Hij kreeg met de 12-jarige Joyride S (Toulon) een springfout en werd uiteindelijk 11de.

 

TAGS   |   GUDRUN PATTEET   |   HENK VAN DE POL   |   VINCENT VOORN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions