Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/02/2021 12:43 - Jumping

Top 5-klassering voor Zoe Conter!

Stephex-amazone Zoe Conter blijft het uitstekend doen op het Winter Equestrian Festival van Wellington in Florida. Eerder deze week wist ze al een proef te winnen en werd ze een keer 2de en ook gisteren tijdens de 1.45m hoge Longines Rankingproef was de oudste dochter van Stephan Conter opnieuw op de afspraak. Conter rekende op de 9-jarige Dawa de Greenbay Z (Diarado) en was een van de 10 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage. Daarin hield ze opnieuw de 0 op het scorebord en haar finishtijd van 34.9644 seconden leverde haar een 4de plaats op.

 

De overwinning ging naar de Canadese ruiter Jum Ifko. Die had de 13-jarige Un Diamant des Forets (Diamant de Semilly) onder het zadel en wist de concurrentie te verschalken met een finishtijd van 33.741 seconden.

 

De Amerikaanse Carly Anthony volgde Ifko op de 2de plaats. Zij kwam over de finishlijn in 34.34 seconden en rekende daarvoor op de 9-jarige Hera de Landette II (Bustique). De Ier Lorcan Gallagher vervolledigde het podium op de 3deplaats. In het zadel van de eveneens 9-jarige Storiall Blue (Stakkato) zette hij een tijd van 34.449 seconden op het scorebord.

 

TAGS   |   CARLY ANTHONY   |   JIM IFKO   |   LORCAN GALLAGHER   |   ZOE CONTER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions