Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/02/2021 12:26 - Jumping

Nieuwe overwinning voor Gilles Thomas!

Op het internationale concours van het Azelhof in Lier heeft onze landgenoot Gilles Thomas vanmorgen zijn tweede overwinning van de week weten te behalen. In de 1.35m hoge ochtendrubriek was hij net donderdag de beste met de 13-jarige merrie Imposante Vede (Pommeau du Heup). De gewezen Belgische Kampioen bij de Young Riders wist in de 2de fase een tijd van 29.23 seconden op het scorebord te brengen en bleef zo als enige onder de grens van de 30 seconden.

 

De Fransman Gregory Cottard volgde na Thomas op de 2de plaats. Hij had de eveneens 13-jarige Une Futee de WY (Diamant de Semilly) gezadeld en kruiste de eindmeet in 30.28 seconden. De 3de plaats ging dan weer naar onze Noorderburen met Lars Kersten en de 9-jarige Vodin Morine Z (Verdt TN). Zij hadden er 32.84 seconden voor nodig om het 2de fase tot een goed einde te brengen.

 

Verder was er nog een 4de plaats voor Christophe Vanderhasselt met Oceans Skills (Odermus), een 10de plaats voor Thibeau Spits met Ibestra VB (Quality Time TN) en een 15de plaats voor Maxime Harmegnies met Dioasa De Laubry Z (Diamant de Semilly).

 

TAGS   |   GILLES THOMAS   |   GRéGORY COTTARD   |   LARS KERSTEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions