Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/12/2021 23:04 - Jumping

Koen en Andres Vereecke domineren in Oliva!

Nadat ze zich gisteren beiden ook al naar een top 5-klassering wisten te rijden hebben Koen en Andres Vereecke vanmiddag op de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva de 1.45m hoge Longines Rankingproef volledig naar hun hand weten te zetten. Nadat Andres eerder op de dag al de Gold 1.40m rubriek wist te winnen was het ditmaal vader Koen die de overwinning voor zijn rekening wist te nemen. Dat deed hij met de 11-jarige merrie Donna Vd Windeweg Z, een dochter van Diamant de Semilly. In een barrage waarvoor zich maar liefst 27 combinaties wisten te plaatsen snelde Vereecke Senior naar een finishtijd van 25.15 seconden en daarmee schreef hij opnieuw een overwinning bij op zijn al rijkelijk gevuld palmares.

 

Maar ook zoon Andres was een van die 27 barragisten met zijn 13-jarige merrie In The Mood (Winningmood van de Arenberg). Ook hij reed een heel sterke barrage en kwam uiteindelijk maar 2 honderdsten van een seconde tekort voor een tweede overwinning van de dag. De 3de plaats was voor de Zwitserse ruiter Edwin Smits, die de 11-jarige Farezzo (Arezzo VDL) onder het zadel had. Hij doorkruiste de eindmeet in 25.48 seconden.

 

Lieven Devos werd verder nog 5de met Inca’s Big Think (Beaulieu’s Think Big), Rik Hemeryck 12de met Morfine de Muze (Nabab de Rêve) en Elisa Strubbe 13de met Mr. Quality Z (Mr. Blue)

 

TAGS   |   ANDRES VEREECKE   |   EDWIN SMITS   |   KOEN VEREECKE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions