Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/12/2021 22:44 - Jumping

Schoonbroodt-De Azevedo net naast podium…

Net als op de verschillende springtours in Spanje stond vanmiddag ook op de Atlantic Tour in het Portugese Vilamoura een 1.45m hoge Longines Rankingproef op het programma. Onze landgenote Celine Schoonbroodt-De Azevedo en haar 11-jarige Kheops de Bois-Mesange (Baloubet du Rouet) waren daar een van de 14 combinaties die het in de basisomloop foutloos wisten te houden en zo een ticket voor de barrage wisten te bemachtigen. In die barrage wisten ze opnieuw alle balken netjes in de lepels te houden, maar met hun tijd van 38.29 seconden strandden ze helaas net naast een podiumplaats.

 

Het was de Ier Michael Pender die hier de overwinning wist op te eisen. Pender zadelde de 10-jarige ruin Hhs Calais (Cavalier Royale) en wist de concurrentie op afstand te houden nadat hij een tijd van 35.23 seconden op het scorebord wist te brengen. De andere podiumplaatsen gingen naar Groot-Brittannië met op de 2de plaats Guy Williams en de 11-jarige Crispina Z (Corofino). Williams snelde naar een finishtijd van 37.84 seconden en moest zo duidelijk zijn meerdere erkennen in Pender. Jack Whitaker tenslotte vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij zadelde de 11-jarige Haya Loma N (Emerald Van ’t Ruytershof) en kruiste de meet in 38.09 seconden. Zo hield hij dus net Celine Schoonbroodt-De Azevedo van een podiumplaats.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions