Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/12/2021 22:26 - Jumping

Max Sebrechts nu ook beste Belg in LR!

Nadat hij woensdag tijdens de openingsdag van het internationale concours in het Azelhof in Lier al de 1.45m hoofdrubriek wist te winnen heeft Max Sebrechts nu ook voor de best Belgische prestatie weten te zorgen in de Longines Rankingproef van vanmiddag. Sebrechts verscheen opnieuw aan de start met zijn 11-jarige merrie Cristel (Diamant de Semilly) en was een van de 8 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage na een foutloze basisomloop. Daarin probeerde hij als eerste starter meteen de toon te zetten met korte bochten, maar helaas kreeg hij een springfout op de insprong van de dubbelsprong. Zijn finishtijd van 41.70 seconden leverde hem uiteindelijk een mooie 5de plaats op.

 

We kregen een integraal Nederlands podium met op kop Bart Bles en de 11-jarige Fernando- H (Calvino Z). Bles was in 43.06 seconden zeker niet de snelste, maar wel de snelste die het ook foutloos wist te houden. Verder wist ook Maikel van der Vleuten het nog foutloos te houden met de 12-jarige Snoes (Clarimo). Hij finishte in 43.17 seconden en nam zo plaats 2 voor zijn rekening. Met een tijd van 40.21 seconden kwam de snelste rit echter van Siebe Kramer met de eveneens 12-jarige Evermeta (Mr. Blue). Helaas tikte ook Evermeta een balk uit de lepels, waardoor Kramer genoegen moest nemen met de 3de plaats.

 

Verder was er voor ons land nog een 7de plaats voor Gilles Thomas met Feromas Van Beek Z (Fantomas de Muze), een 8ste plaats voor Joris Vergauwen met Cassiano II (Clearway) en een 11de plaats voor Maxime Harmegnies met Fabius de Laubry (Baloubet du Rouet).

 

TAGS   |   BART BLES   |   MAIKEL VAN DER VLEUTEN   |   MAX SEBRECHTS   |   SIEBE KRAMER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions