Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/12/2021 18:02 - Jumping

Vandecasteele scoort opnieuw rankingpunten!

De jonge Bart Jay Junior Vandecasteele is aan een goed concours bezig op de CES Valencia Tour in Spanje! Elke dag weet hij zich wel ergens een keer te klasseren en afgelopen zondag was er al die schitterende 2de plaats in de CSI2* GP. Vanmiddag was Vandecasteele opnieuw op de afspraak en wist hij zich opnieuw te klasseren in de 1.45m hoge Longines Rankingproef. Vandecasteele rekende daarvoor op de 9-jarige schimmelmerrie Enterprise Jt Z (Eldorado van de Zeshoek) en samen wisten ze beslag te leggen op de 5de plaats nadat ze de klok wisten te stoppen op 61.07 seconden.

 

De overwinning ging naar de Duitse amazone Jörne Sprehe, die eerder op de dag ook al de 1.30m rubriek wist te winnen. Zij was vergezeld van de 15-jarige Luna 1509 (l’Avian) en verzekerde zich van haar tweede overwinning van de dag na een finishtijd van 60.42 seconden. De Fransman Valentin Marcotte volgde met de 11-jarige Chaccolino (Chacco-Blue) op de 2de plaats. Hij deed in 60.42 seconden een goede poging, maar kwam uiteindelijk toch een kleine halve seconde tekort om Sprehe van de troon te stoten. De Ier Shane Carey tenslotte vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij stuurde de 15-jarige Contenance 15 (Cornet Obolensky) naar een finishtijd van 61.00 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions