Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/12/2021 17:44 - Jumping

Andres Vereecke snelt naar winst in Oliva!

De Belgische delegatie blijft de overwinningen opstapelen op de Mediterranean Equestrian Tour van het Spaanse Oliva. Gisteren was er al een overwinning voor Vincent Lambrecht in de Silver 1.35m rubriek en vanmorgen wisten zowel Emilie Conter als Fabienne Daigneux-Lange een proef op hun naam te schrijven. Vanmiddag kwam er daar nog eentje bij, want in de Gold 1.40m rubriek was het Andres Vereecke die alles en iedereen achter zich wist te houden. Vereecke Junior zadelde de 10-jarige merrie Die Gute Folia (Diamant de Semilly) en mocht de hoofdprijs in ontvangst nemen nadat hij een tijd van 66.01 seconden op het scorebord wist te brengen.

 

De andere podiumplaatsen waren voor Frankrijk met op de 2de plaats Megane Moissonnier. Die was vergezeld van de eveneens 10-jarige Grace P (Toulon), maar deed er in 67.79 seconden net iets langer over dan Vereecke om haar parcours af te leggen. De 3de plaats ging dan weer naar Melie Gosa met de 11-jarige Alouette d’Eole (Mylord Carthago). Zij kruisten de meet in 67.87 seconden en hadden zo dus ook een podiumplaats te pakken.

 

Wat verderop in het klassement wist ook Virginie Thonon zich nog in de prijzen te rijden. Zij werd na ook een foutloze rit 12de met de 10-jarige merrie Griet (Bugatti VDL).

 

TAGS   |   ANDRES VEREECKE   |   MEGANE MOISSONNIER   |   MELIE GOSA

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions