Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/12/2021 17:26 - Jumping

Jérôme Guery springt op het podium in Vejer!

Nadat hij de voorbije weken al te zien was op de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva is onze landgenoot Jérôme Guery en zijn team nu doorgereisd naar Vejer de la Frontera voor enkele weken Sunshine Tour. Daar komt hij onder andere aan de start met de 9-jarige ruin Eldorado WP Z (Eldorado van de Zeshoek) en dat leverde vanmorgen ook meteen een topprestatie op in de 1.45m hoge Medium Tour C. Guery en Eldorado WP Z hielden in de 2de fase netjes alle balken in de lepels en met hun finishtijd van 34.36 seconden wisten ze de 3de plaats voor hun rekening te nemen.

 

De overwinning was weggelegd voor de Zwitser Steve Guerdat, de huidige nummer 1 van de wereld. Hij zadelde de 13-jarige Ulysse des Forets (Col Canto) en wist de concurrentie voor te blijven nadat hij de klok wist te stoppen op 33.71 seconden. Verder wist ook de Brit Matthew Sampson de prestatie van Guery nog te overtreffen. Hij stuurde de 9-jargie Curraghgraigue Obos Flight (Obos Quality) naar de meet in 34.31 seconden en nestelde zich daarmee op de 2de plaats.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions