Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/12/2021 17:12 - Jumping

Ochtendwinst voor Emilie Conter in Oliva!

Terwijl Zoe Conter dezer dagen het mooie weer maakt op het Winter Equestrian Festival van Wellington in Florida komt haar jongere zus Emilie sinds deze week aan de start op de Mediterranean Equestrian Tour van het Spaanse Oliva. Daar wist ze zich gisteren al in de kijker te rijden met een 2de plaats in de Silver 1.35m rubriek, maar vanmorgen deed ze nog beter en mocht ze wel bovenaan het podium plaatsnemen! In de Silver 1.40m rubriek was ze namelijk de  beste met haar 13-jarige Clochard (Kashmir Van Schuttershof). Conter snelde in deze speedclass naar de meet in 58.22 seconden en wist daarmee de concurrentie achter zich te laten.

 

De Fransman Julien Anquetin wist na Conter de 2de plaats voor zijn rekening te nemen. Hij rekende op de 12-jarige Vladimir de Bossee (Boris) die hij naar de eindmeet wist te rijden in 58.42 seconden. De Britse Sienna Charles vervolledigde het podium op de 3de plaats. In het zadel van de 12-jarige Havana M (Verdi Tn) had zij er 60.49 seconden voor nodig om haar omloop tot een goed einde te brengen.

 

Verder wist ook Andres Vereecke zich opnieuw in de prijzen te rijden. Hij werd 5de met de 8-jarige Aramis Van ’T Leeuwerikenhof Z (Aimar van het Polderhof).

 

TAGS   |   EMILIE CONTER   |   JULIEN ANQUETIN   |   SIENNA CHARLES

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions