Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/12/2021 09:25 - Jumping

Conter opnieuw in de prijzen in Wellington!

Onze landgenote Zoe Conter is uitstekend bezig op het Winter Equestrian Festival van Wellington in Florida. Nadat ze woensdag al een 1.40m rubriek wist te winnen scoorde ze gisteren opnieuw, maar dan in de 1.45m rubriek. Ze rekende daarvoor opnieuw op de 15-jarige merrie Soory de l’Hallali (For Pleasure). In een tabel A rechtstreeks op tijd snelde de oudste dochter van Stephan Conter naar een finishtijd van 51.79 seconden, wat haar een mooie 3de plaats opleverde.

 

De overwinning bleef in eigen land dankzij amazone Oliva Chowdry. Die zat in het zadel van de 10-jarige Balkana du Tillard (Kannan) en wist met een finishtijd van 50.80 seconden de concurrentie op afstand te houden. En ook op de 2de plaats kregen we een amazone met de Chileense Gabriela Reutter. Die rekende op de 12-jarige Atticus Diamant (Diamant de Semilly), die ze naar de eindmeet stuurde in 51.21 seconden.

 

TAGS   |   GABRIELA REUTTER   |   OLIVA CHOWDRY   |   ZOE CONTER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions