Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/12/2021 09:10 - Jumping

Crack de Nyze Z naar Kent Farrington!

De Amerikaanse ruiter Kent Farrington heeft opnieuw zijn weg gevonden naar de Belgische springpaarden. Met onder andere Gazelle ter Elzen (Kashmir Van Schuttershof) en Kaprice Van ’t Roosakker (Echo Van ’t Spieveld) had Farrington al enkele Belgische paarden op stal, maar dat groepje wordt nu uitgebreid met de 8-jarige ruin Crack de Nyze Z.

 

Crack de Nyze Z werd gefokt door Danny en Jens Nijs en is een zoon van Comilfo Plus Z uit de merrie Indigo van de Meulenberg (Quadrillo), die in Italië sprong onder het zadel van Alessandrea Vironda. Nadat Crack de Nyze Z zijn opleiding kreeg onder het zadel van Jens Nijs zelf verscheen hij het afgelopen anderhalf jaar in de wedstrijdring met Niels Fockaert. Zo waren zij in september finalist tijdens het Belgisch Kampioenschap voor 7-jarige paarden in Opglabbeek, waar ze uiteindelijk 15de werden. Maar ook tijdens verschillende internationale concoursen lieten zij de afgelopen maanden hun kwaliteiten zien.  

 

Die goede prestaties bleven dus niet onopgemerkt en door bemiddeling van Peter Eeckman verhuist Crack de Nyze Z dus naar Kent Farrington.

 

TAGS   |   KENT FARRINGTON   |   NIELS FOCKAERT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions