Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/12/2021 07:52 - Jumping

Ditmaal wel winst voor Jeroen De Winter!

Tijdens de hoofdrubriek op woensdag moest hij zijn neef Thibeau Spits nog voor zich dulden, maar gisteren was het dan toch raak voor Jeroen de Winter op de internationale jumping van het Azelhof in Lier! In de 1.40m hoofdrubriek werd hij namelijk de eindlaureaat met zijn 13-jarige merrie Iron Lady Van ’t Meulenhof (Parco). De Winter snelde in de 2de fase naar een finishtijd van 28.51 seconden en zorgde zo dus opnieuw voor een Belgische overwinning.

 

Net na De Winter kregen we de Britse ruiter James Wilson, die de 12-jarige Eskola M (Singapore) onder het zadel had. Wilson stopte de klok op 29.19 seconden wat hem uiteindelijk dus een 2de plaats opleverde. De 3de plaats was voor de Nederlander Maikel van der Vleuten, die vorige week nog aan het werk was in het Sentower Park. Van der Vleuten rekende op de 11-jarige Kamara Van ’t Heike (Epleaser Van ’t Heike) en kwam over de eindmeet in 29.21 seconden.

 

Verder was er nog een 4de plaats voor Christophe Vanderhasselt met Pikap de Muze Z (Ponsee V), een 5de plaats voor Wouter Devos met Kira Van ’t Nachtegalenhof (Fidjy Of Colors), een 7de plaats voor Niels Fockaert met Doc Di Villagana (Calvaro), een 8ste plaats voor Mathias Hazebroek met Gran Mamut (Toulon), een 12de plaats voor Niels Bruynseels met Luca Van ’t Eigenlo (Echo Van ’t Spieveld), een 15de plaats voor Catherine Van Roosbroeck met Miles (Emerald Van ’t Ruytershof) en een 17de plaats voor Camille Demolie met Chin Chesta (Chin Champ).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions