Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/11/2021 18:51 - Jumping

Wellens scoort podiumplaats in Valencia!

Naast de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva en de Sunshine Tour van Vejer de la Frontera wordt er op Spaanse bodem natuurlijk ook nog altijd gesprongen op de CES Valencia Tour. Daar verdedigt onder andere Anthony Wellens onze nationale driekleur en vanmiddag tijdens de 1.40m hoofdrubriek wist hijzich te verzekeren van een plaatsje op het podium. Wellens zadelde de 9-jarige merrie Chique Es Mi Da Z (Cannabis Z) en wist beslag te leggen op de 3de plaats nadat hij de eindmeet gekruist had in 60.50 seconden.

 

De overwinning was weggelegd voor de Française Rose de Balanda. Die rekende op de 14-jarige Tzara Belin (Toulon) en wist de concurrentie te verschalken met een finishtijd van 58.94 seconden. Op de 2de plaats kregen we met de Duitse Jörne Sprehe nog een amazone op het podium. Zij stuurde de 12-jarige Solero 79 (Stakkato Gold) naar de meet in 59.50 seconden.

 

Wat verderop in het klassement was er nog een 13de plaats voor Bary Jay Junior Vandecasteele met Enterprise Jt Z (Eldorado van de Zeshoek) en een 21ste plaats voor Alain Collette met Eldorana (Eldorado van de Zeshoek).

 

TAGS   |   ANTHONY WELLENS   |   JöRNE SPREHE   |   ROSE DE BALANDA

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions