Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/11/2021 17:28 - Jumping

Patteet moet 2 Duitsers voor zich dulden!

De Oost-Vlaamse amazone Gudrun Patteet is een van onze landgenoten die vanaf deze week aan de start komen op de Sunshine Tour van het Spaanse Vejer de la Frontera. Patteet ging vanmiddag meteen goed van start en liet zich meteen opmerken in de 1.50m hoge Big Tour van de CSI3* competitie. Ze kwam aan de start met de 9-jarige merrie Sea Coast Monalisa Van ’t Paradijs (Bamako de Muze) en wist zich van de 3de podiumplaats te verzekeren nadat ze over de finishlijn kwam in een tijd van 66.64 seconden.

 

Voor haar kregen we 2 snelle Duitse ruiters met op kop David Will en de 15-jarige Forest Gump 29 (Forsyth). Will zette de klok stil op 60.98 seconden en daarmee had hij ruim een volle seconde voorsprong op zijn dichtste achtervolger. Die eer viel de beurt aan Richard Vogel, die de afgelopen al talloze klasseringen wist te behalen. Vogel zat in het zadel van de 9-jarige Morton V’t Merelsnest (Nabab de Rêve) en finishte in 62.13 seconden.

 

Voor Jérôme Guery tenslotte was er nog een 7de plaats met zijn topper Quel Homme de Hus (Quidam de Rêvel).

 

TAGS   |   DAVID WILL   |   GUDRUN PATTEET   |   RICHARD VOGEL

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions