Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/11/2021 16:57 - Jumping

Ook Gilles Thomas wint in het Azelhof!

De Belgische delegatie blijft het uitstekend doen op het internationale concours van het Azelhof in Lier! Na de overwinningen van Thibeau Spits en Max Sebrechts gisteren tijdens de openingsdag was het vanmiddag in de 1.35m rubriek de beurt aan gewezen Belgisch kampioen Young Riders Gilles Thomas om bovenaan het podium plaats te nemen. Thomas zadelde de 13-jarige merrie Imposante Vede (Pommeau du Heup) en wist de concurrentie te verschalken nadat hij in deze speedclass de klok wist te stoppen op 58.67 seconden.

 

Op de 2de plaats zagen we met Joris Vergauwen nog een Belg op het podium. Vergauwen rekende op de 12-jarige Quastro (Queno) en samen wisten ze de finish te halen in 59.25 seconden. De Fransman Guillaume Foutrier wist vervolgens plaats 3 voor zijn rekening te nemen. Hij kruiste de meet in 59.85 seconden en deed met de 10-jarige Sex Appeal 111 Z (Spartacus) uit de fokkerij van Harrie Theeuwes.

 

Verder was er nog een 10de plaats voor Philippe Vanderhasselt met Fenne (Namelus R), een 11de plaats voor Thibeau Spits met Ibestra VB (Quality Time TN), een 16de plaats voor Philippe Le Jeune met Home Made-P.L. (Filou de Muze) en een 19de plaats voor Camille Demolie met Kalinka Van 't Heike (Goldfever Van 't Heike). 

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions