Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/11/2021 10:44 - Jumping

Sebrechts snelt naar winst in hoofdrubriek!

De openingsdag van het internationale concours in het Azelhof in Lier werd gisterenavond afgesloten met een 1.45m rubriek tegen de klok. Ook hier kregen we een Belgische overwinning dankzij Max Sebrechts en zijn 11-jarige merrie Cristel (Diamant de Semilly), met wie hij in september nog 5de werd in de CSI3* GP van Busto Arsizio in Italië. Sebrechts wist de klok te stoppen op 56.63 seconden en zorgde zo meteen voor de tweede Belgische overwinning van de dag.

 

De andere podiumplaatsen gingen naar onze Noorderburen met op de 2de plaats Pieter Raijmakers Jr en de 10-jarige Van Schijndel’s Gladstone (Grison van den Bisschop). Raijmakers deed een uitstekende poging, maar kwam met zijn tijd van 57.42 seconden een kleine seconde tekort om de overwinning mee naar Nederland te nemen. Siebe Kramer was dan weer goed voor de 3de plaats in het klassement. Hij zette een tijd van 57.78 seconden op het scorebord en deed dat met de 12-jarige merrie Evermeta (Mr. Blue).

 

Voor Gilles Dunon was er verderop in het klassement nog een 11de plaats met Fou de Toi Vd Keihoeve (Toulon), terwijl Camille Demolie nog 16de werd met Chica Fino (Calido I).

 

TAGS   |   MAX SEBRECHTS   |   PIET RAIJMAKERS JR.   |   SIEBE KRAMER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions