Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/11/2021 08:01 - Jumping

Winst voor Zoe Conter in Wellington!

Stephex-amazone Zoe Conter verdedigt nog steeds onze nationale driekleur op het Winter Equestrian Festival van Wellington in Florida. Daar wordt deze week zowel op vijfsterrenniveau als op tweesterrenniveau gesprongen en in die CSI2* competitie wist de oudste dochter van Stephan Conter gisteren ook een rubriek te winnen. In de 1.40m rubriek werd zij namelijk de eindlaureate met de 15-jarige merrie Soory de l’Hallali (For Pleasure). In een barrage waarvoor zich maar liefst 24 combinaties wisten te plaatsen snelde zijn aar de meet in 25.568 seconden en daarmee wist ze de concurrentie dus achter zich te houden.

 

Op de 2de plaats kregen we met de Amerikaanse Carly Anthony nog een amazone op het podium. Zij was vergezeld van de 9-jarige merrie VDL Stella (VDL Cardento), die ze naar de meet wist te sturen in 29.944 seconden. De Braziliaan Cassio Rivetti was dan weer goed voor de 3de plaats in het klassement. Hij doorkruiste de eindmeet in 29.984 seconden en daarvoor kon hij rekenen op de eveneens 9-jarige Habab W (Nabab de Rêve).

 

TAGS   |   CARLY ANTHONY   |   CASSIO RIVETTI   |   ZOE CONTER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions