Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/11/2021 07:30 - Jumping

Thibeau Spits wint openingsrubriek in Lier!

Terwijl er deze dagen heel wat internationale actie is op de verschillende tours in het zuiden van Europa wordt er in eigen land opnieuw internationaal gesprongen bij de familie Hazebroek in het Azelhof in Lier. Daar startte men gisterenmiddag al aan het concours en de 1.40m openingsrubriek van de CSI2* competitie leverde ook meteen een Belgische overwinning op! Het was namelijk Thibeau Spits die er de beste was met de 13-jarige merrie Isolde van de Heffinck (Contact van de Heffinck). Spits wist in deze rubriek tegen de klok een tijd van 62.21 seconden op het scorebord te brengen en daarmee wist hij de concurrentie nipt achter zich te houden.

 

Veel overschot had Spits echter niet, want zijn neef Jeroen de Winter zat hem aardig dicht op de hielen. De Winter zadelde de eveneens 13-jarige merrie Iron Lady Van ’t Meulenhof (Parco), maar kwam met zijn tijd van 62.32 seconden nipt tekort op de overwinning op te eisen. De 3de combinatie die het podium wist te halen was de Duitser Sven Gero Hünicke met de 10-jaric Cedric 83 (Clarimo). Zij kruisten de meet in 62.70 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 4de plaats voor Philippe Vanderhasselt met Fenne (Namelus R), een 13de plaats voor Gilles Dunon met Donna Casalla de Poteau (Quidam de Rêvel) en een 18de plaats voor Niels Bruynseels met Libelle van de Heffinck (Cooper van de Heffinck).

 

TAGS   |   JEROEN DE WINTER   |   SVEN GERO HüNICKE   |   THIBEAU SPITS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions