Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/08/2021 11:48 - Algemeen

ET auction De spanning loopt op!

Het beloofd weer een spannende avond te worden, de hele wereld heeft kennis genomen van de Winter Embryos Part I. Al deze embryos zijn stuk voor stuk geproduceerd door de beste moederlijnen die onze regionen kennen. Dankzij de gepassioneerde fokker, die steeds weer opzoek gaat naar de beste combinaties en een uiterst strenge selectie maakt, kunnen wij als ET-Auction met trots deze collectie aan jullie presenteren! 

 

Dienen deze moederlijnen nog enige introductie? Deze merries die over generaties heen de sport hebben beinvloed, zijn nu klaar om hun exclusieve genetica te verspreiden over de wereld. Heeft u ooit gedroomd van Emerald’s zus of een merrieveulen uit de Fragance lijn? nu is de tijd aangebroken! Vanavond om 20h loopt de veiling ten einde, veel succes! 

 

Wees voorbereid op deel II

Na een uitmuntende eerste editie, maken we ons klaar voor deel II. Naar het einde van de week zal de Winter Embryo Edition part II collectie online verschijnen. De veiling opent op vrijdag 19 februari en loopt tot en met maandag 22 februari 20h00.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions