Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/08/2021 07:59 - Jumping

Deusser wint de CSI4* GP van Wellington!

Op het Winter Equestrian Festival van Wellington in Florida heeft de Duitser Daniel Deusser gisteren de CSI4* GP op zijn naam weten te schrijven! Deusser rekende voor deze Grand Prix op de 11-jarige merrie Killer Queen VDM (Eldorado van de Zeshoek) en was een van de 12 combinaties die in het basisomloop foutloos wisten te houden en zo een ticket voor de barrage wisten te bemachtigen. Daarin wist hij alles en iedereen achter zich te houden met een foutloze rit in 39.989 seconden.

 

De Amerikaanse amazone Ashlee Bond was degene die het dichtst in de buurt wist te komen van Deusser. Bond zadelde de 10-jarige ruin Donatello 141 (Diarado), maar kwam met haar tijd van 40.416 seconden een kleine halve seconde tekort om de stalruiter van Stephan Conter van de troon te stoten. En ook de 3de plaats bleef in eigen land en hiervoor wist McLain Ward te zorgen. Vergezeld van de 12-jarige Contagious (Contagio Z) doorkruiste hij de finishlijn in 40.669 seconden en zo mocht hij dus ook mee plaatsnemen op het podium.

 

TAGS   |   ASHLEE BOND   |   DANIEL DEUSSER   |   WARD MCLAIN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions