Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/07/2021 17:31 - Jumping

Christophe Vanderhasselt beste Belg in de GP

Nadat Christophe Vanderhasselt donderdag tijdens de openingsdag al voor de beste Belgische prestatie wist te zorgen in de kwalificatierubriek voor de Longines Rankingproef en de Grote Prijs wist hij dat vanmiddag ook te doen in die CSI2* Grote Prijs zelf. Vanderhasselt rekende voor de Grote Prijs op de 11-jarige Kadans van de Mispelaere (Wandor van de Mispelaere) en wist in de basisomloop ook netjes alle balken in de lepels te houden. Helaas liep hij tegen 1 strafpuntje voor tijdoverschrijding aan, waardoor hij de barrage dus nipt miste en tevreden moest zijn met de 13de plaats.

 

Van de 7 combinaties die zich wel wisten te plaatsen voor de barrage was het de Nederlander Jack Ansems die de overwinning wist binnen te halen. Ansems was vergezeld van de 11-jarige merrie Fliere Fluiter (Zirocco Blue VDL) en wist de concurrentie op afstand te houden met zijn tijd van 37.67 seconden.

 

Daarmee klopte hij onder andere de Zweed Rolf-Göran Bengtsson met 11-jarige Ermindo W (Singapore). Bengtsson had in de barrage de spits afgebeten en had de toon meteen gezet met een strakke chronotijd van 37.73 seconden. De 3de plaats ging opnieuw naar onze Noorderburen met Eric van der Vleuten en de 15-jarige Wunschkind 19 (Casall). Zij hadden er 39.40 seconden voor nodig om hun barragerit tot een goed einde te brengen.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions