Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/07/2021 16:19 - Jumping

Vandecasteele en Wellens scoren in Valencia!

Met 2 Belgen op het podium van de CSI2* GP werd het vanmiddag een leuke middag op de CES Valencia Tour in Spanje. Van de 52 combinaties die aan de start verschenen van dit hoofdnummer van de week wisten er 9 de basisomloop foutloos af te werken en zich zo te plaatsen voor de barrage, waaronder met Bart Jay Junior Vandecasteele en Anthony Wellens dus ook 2 landgenoten

.

Bart Jay Junior Vandecasteele wist daarin opnieuw voor de beste Belgische prestatie te zorgen! Vandecasteele, die vorige week tijdens de openingsweek ook al 8ste werd in de CSI2* GP, rekende opnieuw op de 11-jarige Kadee van het Heikanthof (Esperanto Van Paemel) en wist beslag te leggen op de 2de plaats nadat hij in de barrage foutloos over de meet kwam in een tijd van 43.71 seconden. Maar de snelste barragerit kwam echter van Anthony Wellens met de 10-jarige l’Escada Cava (Vagabond de la Pomme). Wellens wist een tijd van 41.26 seconden op het scorebord te brengen, maar zag daarbij ook een balkje naar beneden vallen waardoor hij finaal tevreden moest zijn met de 3de plaats.

 

De winst moesten ze laten aan de Fransman Valentin Marcotte met de 11-jarige Chaccolino (Chacco Blue). Marcotte, die gisteren met Chippo Z (Chippendale Z) ook al 2de was in de 1.45m hoofdrubriek, stopte vandaag de klok op 42.46 seconden en had zo dus toch zijn overwinning te pakken.

 

Wat verderop in het klassement was er nog een 10de plaats voor Alain Collette met Tabalou PS (Taloubet Z).  Hij behaalde 1 strafpuntje voor tijd in de basisomloop.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions