Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/07/2021 13:58 - Jumping

P. Kenis opnieuw beste Belg in Opglabbeek!

Pieter Kenis is aan een goed concours bezig in het Limburgse Sentower Park! Na zijn goede prestaties van de afgelopen dagen, met gisteren onder andere winst in de 1.35m rubriek, wist hij ook vanmorgen in de 1.40m rubriek voor de beste Belgische prestatie te zorgen. Kenis rekende voor deze ochtendrubriek opnieuw op de 10-jarige Dincanto Di Villagana (Canturo) en wist de 7de plaats voor zijn rekening te nemen nadat hij in de 2de fase de klok wist te stopen op 31.52 seconden.

 

De overwinning was voor de Fransman Max Thirouin, die eerder deze week ook al een rubriek wist te winnen. Thirouin zadelde de eveneens 10-jarige Black de l’Abbaye (Ugano Sitte) en wist de concurrentie opnieuw te verschalken met een finishtijd van 29.36 seconden.

 

De 2de plaats ging naar de Nederlandse amazone Iris Michels met de 11-jarige merrie Flora (Verdi TN). Michels, die vrijdag ook al 4de was, finishte in 29.58 seconden en moeste dus genoegen nemen met de eerste ereplaats. Op de 3de plaats kregen we met de Fransman Gregory Cottard nog iemand die zich eerder deze week ook al wist te klasseren. Hij was vergezeld van de 9-jarie Cristal du Talus (Kannan), die hij aan de meet wist te brengen in 29.96 seconden.

 

Verder was er nog een 13de plaats voor Bart Anthonissen met Nauwsika van de Perenboom (Thunder van de Zuuthoeve), een 14de plaats voor Christophe Vanderhasselt met Mara Vd Bisschop (Elvis Ter Putte), een 15de plaats voor Jens Thys met Kapucijn V/D Donkhoeve (Vagabond de la Pomme), een 19de plaats voor Thomas van Minnebruggen met Moneymaker Van ’t Eigenlo (Echo Van ’t Spieveld), een 20ste plaats voor Melanie Gelin met Alana Hero Z (Aganix du Seigneur Z) en een 21ste plaats voor Chloé Vranken met Cataque du Haut Breil (Conrad).

 

TAGS   |   GREGORY COTTARD   |   IRIS MICHELS   |   MAX THIROUIN   |   PIETER KENIS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions