Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/06/2021 13:16 - Jumping

Pieter Kenis wint in het Sentower Park!

Onze landgenoot Pieter Kenis wist de afgelopen weken al meerdere malen de prijzen te halen tijdens de internationale concoursen van het Limburgse Sentower Park en wist ook al een keer de rubriek voor de 7- en 8-jarige paarden te winnen. Vanmiddag voegde hij echter een nieuwe overwinning toe aan dat lijstje en schreef hij de 1.35m rubriek van de CSI2* competitie op zijn naam. Kenis rekende op de 10-jarige ruin Dincanto Di Villagana (Canturo) en wist de concurrentie achter zich te houden nadat hij in deze speedclass een tijd van 60.04 seconden op het scorebord wist te brengen.

 

De andere podiumplaatsen gingen naar onze Noorderburen met op de 2de plaats Tom Schellekens met de 8-jarige merrie Isabel (Captain Cooper). Schellekens kruiste de meet in 60.16 seconden en kwam zo dus nipt tekort om voor een Nederlandse overwinning te zorgen. De 3de plaats was voor Eric van der Vleuten, die de 13-jarige Djoost Again (Cantos) onder het zadel had. Hij had er 61.89 seconden voor zijn parcours tot een goed einde te brengen.

 

Verder werd Bart Anthonissen nog 6de met Mr Blue C (Mr. Blue), Jens Thys 11de met Quasmo Ck Z (Quasimodo Z) en Leonie Peeters 13de met Untouch Z (Untouchable).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions