Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/06/2021 07:24 - Jumping

Moeskops scoort podiumplaats in LR!

In het Sentower Park van Opglabbeek werd de tweede dag van het internationale concours gisterenavond traditioneel afgesloten met de 1.45m hoge Longines Rankingproef. Van de 76 combinaties die aan de start verschenen wisten er 16 de basisomloop foutloos af te leggen en zich zo te plaatsen voor de barrage. Een van die 16 was onze landgenoot Bunoit Moeskops met zijn 11-jarige schimmelruin Kiarado (Diarado). Moeskops slaagde erin om opnieuw foutloos te blijven en zijn finishtijd van 37.06 seconden leverde hem uiteindelijk een mooie 3de plaats op.

 

Maar er was gisteren niemand opgewassen tegen de Deen Emil Hallundbaek, die met zijn stal gevestigd is op Stoeterij Zangersheide. Hallundbaek verscheen als vierde starter in de ring met zijn 14-jarige merrie Paris (Armitage 2) en wist een verschroeiende chronotijd van 34.28 seconden op het scorebord te brengen. De 2de plaats was voor de Nederlander Jur Vrieling, die nog een ultieme poging deed met de 9-jarige Chabada de l’Esques (Quebracho Semilly). Hij kwam echter over de meet in 36.74 seconden en moest zo dus genoegen nemen met 2de plaats.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Chloé Vranken met Tahis de Masure (Muriesco du Cotentin), een 8ste plaats voor Niels Fockaert (Andiamo Z) met Fokker 50 en een 11de plaats voor Leonie Peeters met Belanda (Cristo 5).

 

TAGS   |   BUNOIT MOESKOPS   |   EMIL HALLUNDBAEK   |   JUR VRIELING

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions