Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/05/2021 17:21 - Jumping

Top 10-klassering voor Bertrand Genin!

Net als op de Atlantic Tour van Vilamoura stond vanmiddag ook op de CES Valencia Tour de 1.45m hoge Longines Rankingproef op het programma. Onder de 23 combinaties die zich wisten te plaatsen te barrage behoorden met Bertrand Genin, Bart Jay Junior Vandecasteele en Bjorn Vandenbossche ook 3 landgenoten.

 

Uiteindelijk was het Bertrand Genin die voor de beste Belgische prestatie wist te zorgen. Genin was vergezeld van de 10-jarige merrie Fidelis du Jolibois (Vulcain du Saint-Homme) en wist het ook in de barrage foutloos te houden. Zijn tijd van 31.80 seconden leverde hem een 10de plaats op. Bart Jay Junior Vandecasteele wist het met de 11-jarige Kadee van het Heikanthof (Esperanto van Paemel) net wat sneller te doen dan Genin. Hij zette in 27.86 seconden de 5de snelste tijd neer, maar sprong daarbij ook helaas een balk uit de lepels waardoor hij genoegen moest nemen met de 11de plaats.

 

Het waren de Franse combinaties die deze Longines Rankingproef naar hun hand wisten te zetten met op kop Thibault Lacrevaz en de 9-jarige Calinka de Boyer (l’Arc de Triomphe Bois Margot). Lacrevaz snelde in die druk bezette barrage naar de meet in 26.13 seconden en mocht daarmee de hoofdprijs in ontvangst nemen. Zij landgenoot Valentin Marcotte volgde Lacravaz op de 2de plaats. Hij was vergezeld van de 12-jarige schimmelruin Chippo Z (Chippendale Z) en samen wisten ze een tijd van 26.68 seconden op het scorebord te brengen. De Let Kristaps Neretnieks wist nog de 3de plaats voor zijn rekening nemen. In het zadel van de 11-jarige Valour (Verdi TN) snelden zij door de eindmeet in 27.13 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions