Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/04/2021 11:38 - Jumping

Dubai van het Beeckhof Z naar Tuganov!

De Russische ruiter Vladimir Tuganov heeft een nieuw talent in zijn stallen mogen verwelkomen. Hij is namelijk de nieuwe eigenaar en ruiter van de 7-jarige schimmelhengst Dubai van het Beeckhof Z, die tot enkele weken geleden te zien was onder het zadel van amazone Rhune Leenknegt.

 

Dubai van het Beeckhof Z werd gefokt door Patrick en Romy Vandereyt-Op de Beeck van Stal 't Beeckhof en is een zoon van Dieu Merci uit de merrie Tsarina Z (Tsar Hero), die nauw verwant is met enkele toppers van formaat. Zo is Tsarina Z onder andere het nichtje van de hengsten Gin Duidam (Quidam de Rêvel), die we kennen van onder het zadel van Frédéric Vernaet, en van Houston (Heartbreaker), die tot op heden op het allerhoogste niveau springt met de Amerikaan Spencer Smith. Maar het bekendste nichtje van Tsarina Z is misschien wel Just A Gamble (Toulon), die in ons land ook te zien was met Frédéric Vernaet, maar die nu al enige tijd het mooie weer maakt onder het zadel van de Amerikaanse Adrienne Sternlicht. Verder gaf Tsarina’s halfzus It’s A Blue (Blue Boy V. Berkenbroeck) in 2018 met Tsaar Blue Vh Beeckhof Z (Toulon) ook de hengstenkampioen op het Z-festival van Studbook Zangersheide.

 

Als jong paard werd Dubai van het Beeckhof Z door Patrick en Romy reeds verkocht aan Geert Van Loo van VLS Horses, die hem op zijn beurt doorverkocht aan Fleur Ysenbaert. Fleur haar dochter Rhune Leenknegt leidde Dubai van het Beeckhof Z vervolgens samen haar trainer Beau Vandousselaere op tot 1.25m niveau en zo sprong hij in het oog van de Russische topruiter Vladimir Tuganov.

 

TAGS   |   RHUNE LEENKNEGT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions