Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/01/2021 11:36 - Jumping

N. Philippaerts 3de in de GP van Wellington!

Terwijl broer Olivier de afgelopen weken het mooie weer maakte op de Mediterranean Equestrian Tour van het Spaanse Oliva Nova verdedigt Nicola Philippaerts voor enkele weken onze nationale driekleur op het Winter Equestrian Festival van Wellington in Florida. Nicola reisde onder andere af met zijn 11-jarige merrie Katanga V/h Dingeshof (VDL Cardento) en gisteren tijdens de CSI3* GP wisten ze ook voor een sterke prestatie te zorgen. In een barrage waarvoor zich 12 combinaties wisten te plaatsen bleef het duo opnieuw foutloos en met hun finishtijd van 42.489 seconden wisten ze de 3de plaats voor hun rekening te nemen.

 

Nicola: “Het is geweldig om hier te zijn en zo nog wat meer te zien van wat mijn paarden kunnen. Katanga is momenteel een van mijn beste paarden, dus ik ben erg benieuwd over wat ze de rest van het seizoen hier nog kan doen.”

 

De overwinning was net als vrijdag tijdens de hoofdrubriek voor de Amerikaan Kent Farrington met de 13-jarige merrie Austria 2 (Casall ASK). Farrington wist in de barrage de klok te stoppen op 39.139 seconden en mocht zo opnieuw de hoofdprijs in ontvangst nemen. De 2de plaats was voor zijn landgenoot Spencer Smith, die de 10-jarige merrie Ayade Hero Z (Aganix du Seigneur Z) onder het zadel had. Smith kruiste de meet in 39.957 seconden en nestelde zich daarmee op de 2de plaats.

 

TAGS   |   KENT FARRINGTON   |   NICOLA PHILIPPAERTS   |   SPENCER SMITH

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions