Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/01/2021 07:39 - Jumping

Kumps vooraan in CSI3* GP van Vilamoura!

Alexander Kumps heeft er een schitterende week opzitten tijdens de openingsweek van de Atlantic Tour in het Portugese Vilamoura. Vrijdag werd hij eens 5de tijdens de Longines Rankingproef en ook gisteren tijdens de CSI3* GP kwam hij opnieuw sterk voor de dag. Kumps rekende opnieuw op zijn 10-jarige ruin Luigi van de Kornelishoeve (Carabas Vd Wateringhoeve), maar kreeg helaas een jammerlijke springfout in de basisomloop. Maar doordat er zich maar 5 combinaties wisten te plaatsen voor de barrage en Kumps in 75.83 secondes de snelste vierpunter was leverde zijn resultaat toch nog een mooie 6de plaats op.

 

De overwinning in deze Grote Prijs was voor de Braziliaan Luiz Felipe C G De Azevedo Filho. Die had de 14-jarige Hermes van de Vrombautshoeve (Vigo d’Arsouilles) gezadeld en wiste alles en iedereen achter zich te laten met een foutloze rit in 37.14 seconden.

 

De 2de plaats voor de Britse amazone Lily Attwood met de 11-jarie Calvaro’s Up To Date (Calvaro F.C.). Ook zij bleef op foutloos, maar zij had er 39.04 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken. Op de 3de plaats kregen we met Jasmine Shao-Man Chen nog een amazone op het podium. Zij wist het met haar 13-jarige hengst Ninyon (Nintender) in 36.78 seconden nog sneller te doen dan De Azevedo Filho, maar ze liep daarbij ook tegen een springfout aan.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions