Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
31/01/2021 19:52 - Jumping

Jos Verlooy beste Belg in GP van Opglabbeek!

Op het internationale concours van het Limburgse Sentower Park stond vanmiddag iets voor de klok van 14.00u de CSI2* GP op het programma. 55 combinaties verschenen er in de ring van deze 1.45m rubriek en daarvan wisten er 13 de basisomloop van de Nederlandse pistebouwer Henk Linders en zijn team foutloos door te komen en zich zo te plaatsen voor de barrage. Onder die 13 ook Belgisch Kampioen Jos Verlooy, die vorige week met zijn Varoune (Verdi TN) nog de CSI4* GP van Salzburg wist te winnen. Vandaag was hij vergezeld van de 11-jarige Fabregas (Zambesi TN) en wist hij op de 10de plaats voor de beste Belgische prestatie te zorgen nadat hij in de barrage een balkje tegen de grond zag vallen en dit in een tijd van 36.47 seconden.

 

Maar ook de overwinning kreeg een Belgisch tintje en daarvoor zorgde de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli, die met zijn stal gevestigd is in Hechtel-Eksel. Zanotelli rekende op de 11-jarige Charlie Harper (Comme Il Faut 5) en wist alles en iedereen achter zich te houden met een chronotijd van 35.22 seconden.

 

De andere podiumplaatsen waren voor Duitsland met op de 2de plaats Maurice Tebbel, die vrijdagavond nog de Longines Rankingproef wist te winnen. Hij zadelde opnieuw de 12-jarie Don Diarado (Diarado), maar kwam vandaag 30 honderdsten van een seconde tekort om voor een nieuwe overwinning te zorgen. Met Christian Ahlmann kregen we de winnaar van de hoofdrubriek van gisteren op de 3de plaats. Hij kwam over de meet in 36.37 seconden en dit met de 11-jarige zwarte hengst Dominator 2000 Z (Diamant de Semilly).

 

Verder was ook Tim Prouvé een van de barragisten met de 14-jarige Hocus Pocus van de Lucashoeve (Chin Chin). Ook hij kreeg in de barrage een springfout wat hem nog een 12de plaats opleverde.

 

TAGS   |   CHRISTIAN AHLMANN   |   JOS VERLOOY   |   MARLON ZANOTELLI   |   MAURICE TEBBEL   |   TIM PROUVé

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions