Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
31/01/2021 17:24 - Jumping

Opnieuw winst voor Fabienne Daigneux-Lange!

Onze landgenote Fabienne Daigneux-Lange heeft er een goede slotweek opzitten op de Mediterranean Equestrian Tour van het Spaanse Oliva! Nadat ze vrijdag al de Bronze 1.35m rubriek wist te winnen mocht ze vanmiddag opnieuw bovenaan het podium plaatsnemen. In de Bronze 1.40m finale was ze namelijk de beste met haar 10-jarige hengst Fringant du Calvaire (Qody de Saint-Aubert). In een barrage waarvoor zich 5 combinaties wisten te plaatsen snelde ze naar een finishtijd van 39.15 seconden en daarmee wist ze de concurrentie dus op afstand te houden.

 

De ander podiumplaatsen waren voor Frankrijk met op de 2de plaats amazone Laure Bertrand met de 9-jarige Cedre de Maugre (Ugano Sitte). Ook Bertrand hield het foutloos, maar met haar tijd van 40.83 seconden was ze toch ruim anderhalve seconde trager dan Fabienne Daigneux-Lange. Met Dominique Robert kregen we ook nog een tweede Franse amazone op het podium. Zij zat in het zadel van de 10-jaige Glynnwood Cruise (Cruising) en samen kwamen ze over de finishlijn in 44.27 seconden.

 

Verder wist ook Mathieu Guery zich nog te klasseren. Hij kreeg met de 10-jarige Luna AEG (Indoctro) een fout in de basisomloop en werd daarmee nog 6de.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions