Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
31/01/2021 16:13 - Jumping

Vandecasteele scoort nu ook in de GP!

Nadat hij gisteren al 4de werd in de 1.40m hoofdrubriek heeft de jonge Bart Jay Junior Vandecasteele vanmorgen ook weten te scoren in de CSI2* GP van de CES Valencia Tour! Vandecasteele rekende voor deze Grote Prijs op de 11-jarige Kadee van het Heikanthof (Esperanto van Paemel), met wie hij gisteren nog 12de werd, en was na een foutloze ronde een van de 9 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage. Daarin zette hij met een finishtijd van 36.05 seconden opnieuw een sterke prestatie neer, maar helaas zag hij daarbij ook een balkje uit de lepels rollen waardoor hij finaal genoegen moest nemen met de 8ste plaats.

 

De was de Nederlander Michael Greeve die hier met de overwinning ging lopen. Greeve was vergezeld van de 10-jarige Guan Gjb (Namelus R) en wist de concurrentie te verslaan met een finishtijd van 35.08 seconden. De Fransman Guillaume Batillat volgde Greeve op de 2de plaats. Battillat zadelde de 15-jarige Baby Love (Lupicor) en kwam met zijn tijd van 35.19 seconden net tekort om de overwinning op te eisen. De 3de plaats was net als gisteren tijdens de hoofdrubriek voor de Let Kristaps Neretnieks, alleen rekende hij ditmaal op de 12-jarige J’Adore Van ’T Voortveld (Kashmir Van Schuttershof). Zij wisten de meet te bereiken in 35.82 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions