Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
31/01/2021 14:51 - Jumping

Pieter Devos 8ste in de CSI3* GP van Oliva!

Op de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva in Spanje stond met het CSI3* GP het hoogtepunt van de dag en eigenlijk van de week reeds vanmorgen op het programma. Van de 59 combinaties die aan de start verschenen van deze Grote Prijs wisten er 8 in de basisomloop de 0 op het scorebord te houden en zo een plaatsje voor de barrage te bemachtigen. Een van hen was onze landgenoot Pieter Devos met zijn 16-jarige vosruin Apart (Larino). Devos behaalde in de barrage 9 strafpunten en werden zo uiteindelijk 8ste.

 

De overwinning was voor de Franse snelheidsduivel Julien Epaillard. Die zat in het zadel van de 13-jarige Queeletta (Quality 9) en had mijn zijn van 34013 seconden meer dan 2 volle seconden voorsprong op de concurrentie.

 

De Zweedse Malin Baryard-Johnsson was degene die het dichtst in de buurt wist te komen van Epaillard. Maar ook zij moest duidelijk haar meerdere erkennen in de Fransman toen ze met haar 13-jarige H&M Indiana (Kashmir Van Schuttershof) de finish wist te bereiken in 36.33 seconden. De Duitser Philip Houston wist de 3de plaats voor zijn rekening te nemen. Hij klokte af in 37.89 seconden en daarvoor kon hij rekenen op de 11-jarige Sandros S Bella (Sandro Boy).

 

Voor Koen Vereecke was er nog een 10de plaats met Arioso du Bois (Rock’N Roll Semilly) terwijl Niels Bruynseels nog 14de werd met Delux Van T&L (Toulon). Beiden behaalden 1 springfout in de basisomloop.

 

TAGS   |   JULIEN EPAILLARD   |   MALIN BAYARD   |   PHILIP HOUSTON   |   PIETER DEVOS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions