Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
31/01/2021 14:37 - Jumping

Ochtendwinst voor Bart Anthonissen!

De slotdag van het internationale concours in het Sentower Park startte vanmorgen met een 1.40m rubriek voor de ruiters en amazones van de CSI2* competitie. Dat leverde opnieuw een Belgische overwinning op want het was Bart Anthonissen die er de beste was met zijn 8-jarige Nauwsika van de Perenboom (Thunder van de Zuuthoeve). Anthonissen, die de voorbije dagen al meermaals de prijzen wist te halen en gisteren ook al een rubriek wist te winnen, snelde in de 2de fase naar een finishtijd van 30.81 seconden en daarmee wist hij de concurrentie te verschalken.

 

De 2de plaats was weggelegd voor de Duitser Felix Hassmann. Die zat in het zadel van de 10-jarige Sig Black Panther (Kannan) en wist de eindmeet te bereiken in 31.67 seconden. De Zweedse amazone Sofia Kroon wist plaats 3 dan weer voor haar rekening te nemen. Vergezeld van de eveneens 10-jarige Laure van de Kakebeek (Zilverstar T) wist ze de klok te stoppen op 32.16 seconden.

 

Verder was er nog een 5de plaats voor Francois Brichart met Moonlight (Emerald Van ’t Ruytershof), een 10de plaats voor Rik Nauta met Limestone Grey (Try-Time), een 11de plaats voor Guido Hornesch met Ascanalien Z (Asca Z) en een 20ste plaats voor Leonie Peeters met Belanda (Cristo 5).

 

TAGS   |   BART ANTHONISSEN   |   FELIX HASSMANN   |   FRANçOIS BRICHART   |   SOFIA KROON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions