Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/01/2021 20:21 - Jumping

Bart Jay Junior Vandecasteele wordt 4de!

Op Spaanse bodem wordt er sinds deze week naast de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva ook opnieuw internationaal gesprongen op de CES Valencia Tour. Voor ons land is onder andere Bart Jay Junior Vandecasteele afgereisd naar Valencia en die wist daar vanmiddag voor een mooie prestatie te zorgen in de 1.40m hoofdrubriek. In een barrage waarvoor zich slechts 5 van de 50 combinaties wisten te plaatsen bleef Vandecasteele met zijn 9-jarige merrie Esprit de l’Esprit Z (Elvis Ter Putte) opnieuw foutloos en met zijn tijd van 35.47 seconden wist hij beslag te leggen op de 4de plaats in het klassement.

 

Bovenaan dat klassement zagen we de Braziliaan Pedro Veniss die vergezeld was van de 15-jarige merrie Anaya Ste Hermelle (Andiamo). Veniss klokte af in 32.26 seconden en had zo anderhalve seconde voorsprong op de concurrentie. De Nederlander Patrick Lemmen volgde Veniss op de 2de plaats. Hij kwam over de meet in 33.92 seconden en kon daarvoor rekenen op de 10-jarige Good Morning B (Eldorado Vd Zeshoek). De Let Kristaps Neretnieks vervolledigde hier het podium op de 3de plaats. Met de eveneens 10-jaige Cerosino (Cerousi) wist hij de meet te bereiken in 34.28 seconden.

 

Naast zijn 4de plaats werd Bart Jay Junior Vandecasteele ook nog 12de met Kadee van het Heikanthof (Esperanto van Paemel), en dit na een fout in de basisomloop.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions